Mijn workshop op Yalfestnl!

Hoi iedereen!

Eerder dit jaar vond ik een wel heel bijzondere e-mail in mijn inbox. De afzender was een uitgeverij, en in de e-mail stond de toffe vraag of ik een Instagram/fotografieworkshop zou willen geven op een evenement dat in 2016 zou plaatsvinden. Ik kreeg heel wat kriebels in mijn buik maar er borrelde ook een hoop enthousiasme op, want huh, een workshop? Ik?!Meteen beantwoordde ik de mail, want wát een kans (en een eer, dat ik hiervoor gevraagd werd!). Ik moet zeggen dat ik best zenuwachtig ben maar ik vind het wel onwijs leuk en ik heb er nu al enorm veel zin in.


het evenement

Het evenement heet 'Yalfestnl'. Het zal plaatsvinden op 24 april 2016 in de Winkel van Sinkel (Utrecht). Je kunt nog kaartjes kopen, klik hier om naar de pagina te gaan. Wees er snel bij, er zijn nog ongeveer 30 kaarten beschikbaar! Mijn workshop zit helaas al vol, maar er zijn nog enorm veel andere leuke dingen te doen. (o.a. een vlogworkshop, schrijfworkshop, kalligrafieworkshop. Ook zijn er bekende auteurs aanwezig - het blijft een Young Adult literatuurfestival!).


meer informatie

Voor meer informatie kun je naar de Facebook-pagina gaan.

Ik heb er zin in! Ondanks dat mijn workshop vol zit hoop ik jullie te zien op dit evenement, want het gaat een mega toffe en gezellige dag worden. Misschien tot volgend jaar!

liefs sjoukje

3 opmerkingen

  1. Wat leuk zeg! Maar wat jammer dat jouw workshop al volzit... Ik ga wel proberen te komen, want het lijkt me heel leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat tof dat je een workshop mag geven, dat is echt heel erg gaaf! :)

    BeantwoordenVerwijderen