Inspirerende Tatoeëerders

Hoi hallo! Wat ze zeggen is waar: tattoos zijn verslavend. Ik kan uren en uren door inspirerende Instagram-accounts scrollen en op mijn telefoon heb ik een aardig volle map met prachtige permanente plakplaatjes. Ik heb een paar absolute favorieten wiens tattoos ik bijna allemaal fantastisch vond - hierbij mijn lijstje.


Dit is trouwens een vage foto van een tattoo die ik op mijn pols heb! Ik heb er nu twee en mijn derde staat al bijna gepland - binnenkort heb ik een afspraak met de tatoeëerder die mijn volgende gaat zetten. Yay!. :-)


angelique houtkamp


caitlin thomas


olga nekrasova


sasha masiuk


susanne könig

Het valt me nu pas op dat het alle vijf vrouwelijke tatoeëerders zijn - grappig! Mijn favoriete designs zijn van Susanne König - ik houd van hoe schattig de tatoeages zijn. De Escher-tattoo van Caitlin Thomas vind ik ook prachtig: ik ben sowieso een fan van Escher's tekeningen, om deze dan in haast perfecte tattoovorm terug te zien is heel erg leuk.

Door dit soort verzamelingen van plaatjes krijg ik nog meer zin in mijn praat-afspraak op 10 december. Ik weet nog niet wat voor ontwerp ik wil maar ik weet wel dat ik hem op mijn linker-onderarm ga laten zetten, tussen mijn twee bestaande tatoeages in. Begint het een beetje op een sleeve te lijken.. oo! Ik houd jullie op de hoogte en tot snel!

liefs sjoukje

2 opmerkingen

  1. Ohh, gaaf zeg!! Ik heb zelf geen tattoos, ik weet ook niet of ik er aan wil beginnen... Maar deze plaatjes zijn prachtig, zelf zou ik wel voor iets kleiners gaan, iets minimalistisch, kleins.

    BeantwoordenVerwijderen