Fijne decemberdeuntjes

Ik heb zo’n zin in Kerstmis! Nog maar een paar weken en dan zijn de dagen voor veel familie-tijd, lekker eten en Kerstfilms weer hier. Ik kan niet wachten tot Home Alone en Love Actually weer op TV zijn, maar voor die tijd moet ik nog een tentamenweek en verhuizing naar een nieuwe kamer (jippie!) doorstaan. Om deze paar stressvolle weken te overleven heb ik fijne Spotify-lijst aangemaakt, vol met rustige liedjes die hopelijk wat zullen kalmeren. Of je nu proefwerken, tentamens, werkdagen of misschien wel helemaal niets moet overwinnen: hier is mijn lijst. Geniet ervan.
Mightiest of Guns - A.A. Bondy
Lullaby (Mountain) - The Acorn
The King - Alela Diane
Holocene - Bon Iver
Looking Too Closely - Fink
Gooey - Glass Animals
Hear The Noise That Moves So Soft And Low - James Vincent McMorrow
I Remember - Saint Saviour
Better Still - St. South
Slacks - St. South
Intro - The xx
Roofies - Dream Koala
Clouds - Borns
Long Nights - Eddie Vedder
Georgia - Vance Joy
Nothing Arrived - Villagers
Tiger Striped Sky - Roo Panes
Clocks Go Forward - James Bay
Mango Tree - Angus & Julia Stone
Naked As We Came - Iron & Wine
White Gloves - Khruangbin
Celebration - Jamie Woon
Get Good (infinitefreefall remix) - St. South
Esmerelda - Ben Howard

laat me weten wat je van mijn lijstje vindt!

liefs sjoukje

1 opmerking