Een nieuw telefoonhoesje + kortingscode

Hi hi hi! Sinds een tijdje heb ik een iPhone 6 en op dit moment is één van mijn grootste levensangsten een gebroken scherm. Voordat ik mijn telefoon voor het eerst aanzette plakte ik er een beschermsticker op en sinds een tijd gebruik ik een nieuw hoesje, wat ik heb ontvangen van Caseapp. Op Caseapp heb je de mogelijkheid je hoesje of Laptop-sticker te laten bedrukken met een afbeelding en/of tekst, en, saai als ik ben, ging ik voor een standaarddesign. Oh well! Ik vind marmeren items altijd erg tof en toen ik deze optie zag staan zette ik al mijn wensen om zelf creatieve afbeeldingen toe te voegen opzij en bestelde ik hem meteen. Ik ben voor de ‘tough’-versie gegaan: een siliconen hoesje met daaromheen een extra plastic bescherming, waar de afbeelding op staat. Ik vind hem zelf heel tof - het lijkt net écht marmer!

Deze samenwerking brengt jullie natuurlijk ook iets goeds: gebruik op www.caseapp.nl de code G8BNEZ voor een toffe 20% korting. Oh en pssst, binnenkort komt er een giveaway online! Stay tuned.

Tot snel! 
liefs, sjoukje

1 opmerking