Gezond bananenbrood met walnoten

Bananenbrood is zo lekker als ontbijt of snack - en het is onwijs gemakkelijk om te maken. De vorige receptjes die ik maakte bevatten allemaal suiker maar om in de gezonde spirit te blijven (ik eet op dit moment helemaal geen dropstaafje hoor) is hier een suikervrij recept. 

Ingrediënten
200g bloem
2 eieren
3 bananen
2 handjes vol walnoten

Meng alle ingrediënten, verwarm de oven voor op 165*C en bak de cake voor 30-35 minuten. Mocht je dit recept ooit maken, laat me dan weten hoe je het vond! Wat ik zo fijn vind aan dit recept is dat er maar 4 ingrediënten ingaan. Bloem, eieren en bananen heb je altijd wel in huis!

Houd jij van bananenbrood? Liefs, Sjoukje


8 opmerkingen

  1. Oeeh ziet er heeeeeerlijk uit. Ook lekker makkelijk dus ga ik misschien wel morgen even maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh jummie ziet er heeeeerlijk uit dit! ♥ Vooral ook erg veel liefde voor bananen dingetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het nog nooit gehad, maar het ziet er heel lekker uit!!!! Dus ik ga het zeker een keertje maken:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er heerlijk uit! Die gaat zeker op mijn lijstje, naast ontbijtmuffins en mugcake. Oh ja, en mag ik vragen wat dat práchtige lettertype is dat je voor de foto's gebruikt hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb 'm vandaag gebakken, zo simpel! En lekker!

    BeantwoordenVerwijderen