Playlist · Onverwachte Zonnige Dagen

Nog half dromend hoor je vogeltjes fluiten en als je je ogen opent zie je dat het zonlicht al door de gordijnen piept - opstaan is niet lastig omdat de koelte van de lucht je al eerder wekte en snel trek je een warme trui aan omdat de zon buiten nog niet zo sterk is om de temperatuur binnen te veranderen. Maar dat maakt niet uit - want het is maart en de zon schijnt!Spring onder de douche, maak een lekker ontbijtje, zet je raam open en deze playlist aan. Iets meer dan twee uur aan fijne upbeat-liedjes voor wanneer de wolken ver van de zon vandaan staan, en rustigere meer mellow liedjes voor de momenten waarop de zon zich helaas verloren geeft.
/ geniet ervan /···

Wat is jouw ultieme zonnige-dag nummer?

3 opmerkingen

  1. Jaaaaa, Shuffle en Sweater Weather, liefde voor die plaatjes, echt. ik heb ze inmiddels grijs gedraaid en ik aanbid ze nog steeeeds, hihi. Perfect lijstje. Ik sla hem op! (Als ik vind hoe je dat kan doen, haha.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk even, toch vind ik filtr coffeehouse ook altijd nog een hele fijne afspeellijst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh thanks voor de muziektips! Ik ontdekte laatst Bloom van The Paper Kites en dat vind ik wel een fijn lenteliedje :)

    BeantwoordenVerwijderen