Tijd voor een nieuw projectje

Hoi iedereen! Het is jullie vast niet ontgaan dat ik de laatste tijd niet de meest actieve blogger ooit ben geweest, zeg maar. Aan het laatste artikeltje wat ik op www.lemontierres.com plaatste kleeft een tijdlabel wat misschien wel en misschien niet al 2 maanden oud is en daar ben ik niet heel blij mee. Ik heb zin om weer receptjes te plaatsen en foto's te delen, maar op dit moment ben ik heel veel bezig met nadenken, mijn leven ordenen en vooral schrijven. Ik heb zin om teksten te delen en dan vooral Nederlandse teksten die niet echt over lifestyle gaan maar meer een filosofisch en verwonderend tintje hebben. Dat is de reden waarom ik een nieuw projectje ben gestart. Lemontierres is niet dood, hoor, en wanneer ik straks weer wat meer tijd heb om receptjes te creëeren en foto's te nemen zal ik weer wat actiever zijn (ook op de .com-versie). Ze heeft alleen een zusje erbij gekregen. Misschien wel een grote zus, met wat meer teksten over onderwerpen die me op het moment erg aan gaan, en minder vrolijke foto's. Daarvoor gebruik ik op het moment even mijn Instagram (@lemontierres).

De link naar het projectje:


Mocht je een kijkje nemen, kun je me volgen op Bloglovin' (klik hier om er heen te gaan). Ook ben ik benieuwd naar je reactie :-)

Liefs en tot snel,

Sjoukje


2 opmerkingen

  1. Je nieuw projectje is echt onwijs tof! Ben je gelijk gaan volgen op Bloglovin'!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben al benieuwd, ik ga nu even snel een kijkje nemen! ( :

    BeantwoordenVerwijderen