08-08-2018

O ja

Een aantal dagen geleden was ik in Utrecht - mijn geliefde mini-Amsterdam - om bier te drinken met een vriend. 'Hm, schrijf jij nog wel?' - minimechanismen in mijn hoofd beginnen te werken: schrijf ik nog wel? Raak ik nog wel eens een pen aan? Of zuigt mijn hoofd slechts reeds geschreven letters op? - uiteindelijk kom ik tot de conclusie dat ik 'nog wel' schrijf, hoewel een dagboek (of week, maand) niet echt telt, denk ik. Vandaar dit bericht. 

Is bloggen nog hip? Of bevindt het zich in de fase dat het niet meer hip is maar over twee jaar weer hip wordt omdat het dat ooit was? Geen idee. Lezen mensen dit nog wel? Ik hoop het niet, want de nieuwswaarde van dit bericht zie ik zelf ook niet in.

In ieder geval. Ik leef nog! Ik zit op dit moment in een heerlijke fase in mijn leven: alles beweegt en het meeste loopt prima. Over een aantal dagen begin ik met mijn eerste grotemensennegentotvijf-baan in de verzachtende vorm van een stage bij het nieuwsbedrijf AT5 en hoewel het onwijs spannend is, zie ik er erg naar uit. Meer updates kan ik me op dit moment niet bedenken, behalve dat vandaag de eerste 'koude' dag is van ongeveer honderd jaar warmheid. We kunnen weer ademen. O! En boekenclub! Vandaag! Ja! 

Zoals je ziet is mijn leven een wervelwind aan woorden en nieuwigheden. Helemaal prima. En nu het weer koud is (althans, voor even), zie ik opnieuw uit naar zweterige uren aan het strand, en blauwalgdobberdagen bij de Sloterplas. Helaas.

___

Ook schreef ik een gedicht.

het woord camouflage
rijmt perfect op omelette du fromage
is het geen blamage
dat ik dit rijmpje eindig met het woord hyacint 

(als dat geen literair talent is weet ik het ook niet meer)


1 opmerking: