Info


Wel wel - op de één of andere manier ben je in mijn digitale huisje beland. Wie ben ik? Dat lijkt me een heel intense vraag om te beantwoorden in een woord of honderd, misschien tweehonderd - vooral aangezien ik zelf geen flauw benul heb van wie ik ben. 

In plaats van per ongeluk een existentiële crisis opwekken zal ik je toevertrouwen dat ik Sjoukje heet, twintig jaar oud ben (ooo!), me bezig houd met mijn derde studiejaar en ik in die drie studiejaren tot nu toe communicatiegedoe, journalistiek en filosofie heb weten te proppen, ik van lezen houd en een boekenclubje heb opgericht waardoor ik nu het prototype moderne wurm ben, ik naast wurmerig zijn ook erg geniet van mijn leven als zorgeloze student, en ik heel . erg . veel . houd . van . veel . te . lange . zinnen. Zo.

Ik zou geclassificeerd kunnen worden als hippe hipster: lees: veganist! notitieboekjesfanaat! houdt een blog bij! smeert haar handen minimaal vijf keer per uur in met een intens geurende handcrème! ga zo door - ik omschrijf mezelf liever als iemand die geen flauw idee heeft wat ze doet, maar vooral zo gelukkig mogelijk probeert te zijn. Lekker cliché, maar daar houden schrijvers van, ook al zeggen ze dat ze dat niet doen. 

Ik vind het heerlijk om contact te hebben met andere schrijvenden en non-schrijvenden. Mocht je ook maar íéts te zeggen hebben, stuur me vooral een mail. Je kunt voor contactopties naar mijn 'contact'-pagina gaan, maar ik zal je toefluisteren dat mijn e-mailadres lemontierres@gmail.com is (sjoukjecroux@gmail.com voor de ingewijden). Graag gedaan.

Dan denk ik dat het nu tijd is om een eind te breien aan dit lapje onzinnigheid. Veel plezier in de virtuele tekstversie van mijn hoofd, 

liefs